Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonnak megfelelne nekem?

Telefonnak megfelelne nekem?

Figyelt kérdés

A héten kapok új telefont..

Egy-két kritériumnak megkéne felelnie:

-érintőképernyős

-lehessen zenéthallgatni

-bluetooth

-kamera

-20 alatt legyen.

Nekem nem kell bele wifi, android stb. Én a Samsung Champre gondoltam. Szerintetek meddig bírná az a telefon. Vagy milyen más ilyet tudtok? :S

ui. És ne olyat írjatok hogy: ""Gyüjts még 15e-ret és akkor már tudsz venni egy ilyen hiper-szuper telót."

előre is köszönöm és az értelmes válaszadókat felpontozom..

14/L

2011. jún. 7. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Zenehallgatás, bluetooth, kamera minden telefonban van már.

Szóval bármelyik 20 alatti érintőképernyős jó lesz.

2011. jún. 7. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
hát a szervizesek szeretni fognak, ha champ-et veszel. ennyiért csak gombosat szabad venni.
2011. jún. 7. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:

előfizetéses vagy kártyás legyen?

lg t500(ez 21ezer)->t-mobile-nál

2011. jún. 7. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia, akkor megtaláltad a jó választást

Egyik haveromnak is Samsung Champ-je van és még jó neki, bár szerintem egy kicsit béndzsa az az érintőképernyő, mert valamikor párszor nem reagál 1.re

2011. jún. 7. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
kezelni is kínszenvedés. a lehető leg gagyibb rezisztív kijelzővel van ellátva, tényleg alig szokott reagálni mindenre. ráadásul rohadt kicsi, 1 sms-t 20 évig tart megírni és min 1 doboz nyugtatót igényel, h ne vágd ki az abalakot a telót. szóval ilyen performance nem való érintős telefonra.
2011. jún. 7. 15:46
 6/7 csapacsupa ***** válasza:
20.000 Ft alatt érintőképernyős telefont venni, olyan lehet mint bélszínt venni 1500 Ft-ért. Olcsó húsnak ugye híg a leve. Ne akarj ennyiért érintőképernyős telefont, mert az mindenképpen kidobott pénz lesz.
2011. jún. 7. 16:27
 7/7 anonim válasza:
Gyüjts még 15e-ret és akkor már tudsz venni egy ilyen hiper-szuper telót.
2011. jún. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!