SOS! Xperia8-at kaptam 1 hónapja. A háttérképeket miért nagyítja ki? hogy lehetne rendesen beállítani?
az ASTRO-t kell letöltened Marketről. ez olyan mint a régebbi SE-ken a fájlkezelő mappa. ez az enyémen pl angol nyelvű de angol tudás nélkül is egyszerűen kiismerhető.
a háttérképet azért nagyítja ki mert a háttárképet 3 részbe v többe osztja be, azért mert a főmenü alatt (ahol az időt nagyban mutatja) ott tudod balra is es jobbra is csusztatni, és oda is berakja a kép 1 részét. állítólag ha az oldalárol törlöd ami ott van (nekem balról felhasználói támogatás jobbrol gugli) akkor egészbe rakja ki, de ez nem bizt mert én se töröltem.
am nekem is x8 van és töltsd le Marketről a Barcode Scanner-t. ez az a progi ami azt a kocka alakúfura vonalkodot beolvassa kamerán át a pc-ről, h a telóddal tölts le cuccosokat.
ja és mielőtt belemerülsz a netezésbe a Timescape és a Latitude programot csak akkor használd sokat ha nem te fizeted a mobilszámlát :D
Beállítások > Vezeték nélküli és mobil hálózat > Mobilhálozatok > Adatforgalom. - na itt az adatforgalmat mindig kapcsold ki mert én mikor megvettem ezt az első droidos telót akkor nem tudtam hogyn kell és forgott a netszámla xd
ha vmi kell még akkor monnyad
a barcde scanner nél erre gondoltam
elég egyszerűek a droidok ugyh gyorsan kiismered mejd :D
én már félig meddig az X12 arc-ot is kiismertem tegnapelőtt óta.
igen, mert androidos dolgokat csak android marketről lehet leszedni, de ha jól tudom akkor pc-vel is le lehet tölteni és később átmásolni a telóra, de ebben nem vok biztos mert én ha telefonos dolgokat töltök akk azt csak telóval teszem
ez 1 jópofa kis játék amit már 2. napja nem tok megunni :)
itt van az a kocka alakú vonalkód amit azzal a Barcode Scanner-el tudsz letölteni :) jo szorakozást :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!