Motorola? Vegyek? Ne vegyek?
Nekem volt már nokiám, motorolám, meg most sony-ericssonom van, már másodszorra.
És e mellett voksolok, mert nagyon szeretem.
A motorolát nem szerettem.
Sem a menüje nem tetszett, sem pedig a telefon.
De nyilván ahány típus, annyi féle.
De én nem vennék motorolát.
Nem rosszindulatból mondom, de eszedbe ne jusson Motorolát venni. Nekem a legdrágább modell is bemondta hamar az unalmast, és csak felesleges pénzkidobás volt.
Ahogy az előttem szólók írták, vagy SE-t, vagy Nokiát vegyél. Mindkettőm volt már, és nagyon klasszak. A Nokiánál állapodtam meg :)
Csak a lényeget felejtettem el leírni :) Az aksija olyan hamar elfárad, hogy azon magam is meglepődtem, nagyon gyakori a térerőhiba, nekem már a 2. héten folyton kikapcsolt, és jelzett különböző helyeken, hogy nincsen térerő, pedig a mellettem állóknak volt. (más márkájú telefonok)
Szóval felejtsd el a Motofost. :)
Nekem Motorola W377-em van. Folyton lemerül, nem lehet videózni vele, se hangot felvenni, kicsi a férőhelye, béna a menüje.
Ha nem akarsz egy gagyi telefont, válassz más telefonmárkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!