Zte Bladenek meddig bírja az aksija? (ha lehet azok válaszoljanak akiknek van is ilyen készülékük)
GPS el 2-4 órát.
Ha napközben szabadidőmben játszok rajta, wifizek akkor nap végére lemerül - ha kibírja.
Volt hogy feltöltöttem reggel, napközben youtubeot néztem rajta 5 percig, mást nem, akkor másnap reggelre 95%on volt az aksija.. szóval ha nem használtam, akkor nem merült.
Én este töltöttem, reggel fél órát hallgattam wifivel netrádiót, majd kb egy órát zenét hallgattam, és suliban néha facebookoztam. Itthon a wifi végig be van kapcsolva, néha arról netezek, amíg gépen játszottam kb fél órát bekapcsolt kijelzővel volt és most 55%-on van. Szerintem nem rosszabb, mint bármelyik másik okostelefon.
Cyanogenmod 7.0.3 (android 2.3.3)
Nem használok taskkillert. :)
Csak a feladatkezelőben lövöm ki, ami nem kell, azért, hogy ne egye fölöslegesen a netet, de gondoltam az akksira is jó hatással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!