Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Von le pénzt a Wi-Fi? A többi...

Oláh Péter kérdése:

Von le pénzt a Wi-Fi? A többi lent

Figyelt kérdés
Samsung Monte telefonomon ki szerettem volna próbálni a Wi-fit de előbb kivettem a sim kártyát a telefonból nehogy véletlenül levonjon pénzt.(előfizetéses vagyok)Találtam is 1 elégséges erejű kapcsolatot de amikor kapcsolódni akartam a nethez sim kártyát kért.Nem próbáltam meg megint simmel együtt mert azt gondoltam hogy minek kér sim kártyát ha ingyenes? Így most elbizonytalanodtam...
2011. jún. 6. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:

nehogy véletlenül levonjon pénzt.(előfizetéses vagyok)

Akkor nem a pénz vonja le hanem magasabb lesz a számlád.

Tiltsd le a netet vagy töröld a netbeállításokat és akkor máris nem fog felmászkálni a netre és nem fogsz fizetni. Aztán már nyugodtan használhatod a wifit.

2011. jún. 6. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:

nem von le, és nem kell hozzá sim se

gondolom a mobilnetre akart vmiért kapcsolódni

2011. jún. 6. 20:15
 3/6 bp1985 ***** válasza:

Von le pénzt a Wi-Fi?

A wifi használata még mindig DÍJMENTES.

2011. jún. 6. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
von megesze az osszes penzed,hitelt vesz fel a hazra,kocsira, kilakoltat.Csolako leszel ocsi,a helyedbe el is dobnam a wifi-s telom...
2011. jún. 6. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
megeszi*
2011. jún. 6. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de az utolsót megfogadtam, eldobtam és inkább vettem 1 Nokia 3410-est, ahhoz jobban értek és nincs rajta Wi-Fi
2011. jún. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!