Mennyibe kerül ha mobil internetről feltöltök képet egy közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
előfizetős vagyok, és a számlám nem írja ki részletesen. és már párszor kipróbáltam, de ha olcsó akkor még folytatom :D2011. jún. 6. 19:11
1/3 anonim válasza:
Mivel nem írtad, hogy milyet használsz: előfizetéstől függően 1 fillér és párszáz Ft között lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
T-mobile-nál vagyok előfizető, média mánia XL díjcsomag
elvileg 1GB-t havonta lenetezhetek...
így mostmár tudsz vmi árat mondani?:D
2011. jún. 7. 06:36
3/3 anonim válasza:
Ha 1 GB-t netezhetsz, akkor számtani alapműveletekkel megállapítható az adott kép feltöltési költsége. De gyakorlati szempontból a felhasznált adatmennyiség a fontosabb, ezt érdemes havi szinten kezelni. Mert a netezésnél folyamatos fel-le forgalmazás történik, vagyis, ha letöltesz egy 1 megás cuccot, arra lehet, hogy másfél mega forgalom is rámegy. Az okosteló rendszerekre jellemzően vannak adatforgalom mérő progik, ezzel kordában tarthatod a netezésed. Bocs, hogy nem nézek utána a médiamánia xl-nek jobban :)
Nekem Relaxnet M van és a forgalmazás itt sem jelentkezik a részletes számlában, csak egy fix összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!