Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » APN-t letöltöttem a Martketböl...

APN-t letöltöttem a Martketböl SE x10mini pro telefonomra, de nem müködik.! (? )

Figyelt kérdés

Olvastam már róla csomó mindent, de nekem valahogy nem müködik. csak bejön egy olyan része, ahol leirják hogy hogy kell használni és ennyi. nemtudok sem rákattintani, se semmi. Azt is irták, hogy vannak ilyen kamu APNek is. hát ezek szerint ez az lenne!?

Letörölni esetleg lehet valahogy?

Köszönöm a válaszokat elöre is:)

2011. jún. 6. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosabban a program nevét mert sok olyan van amivel tudod kapcsolgatni az apneket.
2011. jún. 6. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Kicsit pontosabban a program nevét mert sok olyan van amivel tudod kapcsolgatni az apneket.

jaj bocsi:D

mondjuk már megoldottam azt a problémát, hogy letöröltem az on-off-os izét amit leszedtem.:D

de akkor nemtudom, hogy milyet szedjek le...

vagy lehet, hogy még most sem érthető amit leirtam:/

2011. jún. 7. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
APN on/off widget? Az pedig jó. Csak ki kell rakni widgetbe aztán lehet kapcsolgatni.
2011. jún. 7. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:

hát nekem akkor sem müködik :D

mind1 már le is töröltem..

2011. jún. 8. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
APN Droid. Ezt is ki lehet tenni widgetbe.
2011. jún. 8. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!