Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri sony...

Szerintetek megéri sony ericsson xperiát venni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 00:27
1 2
 1/12 anonim válasza:

Melyik Xperia? :) Ha mondjuk az X10 Minit nézzük, szolgáltatófüggő, hogy mennyiért, de tudásához képest (kis kijelző, proci, memória) piszok drága.

Bár már kapacitív a kijelző, de nincs multitouch, így elég béna. Pl. nincs kétujjas nagyítás... Menüje átlátható, de nekem túl kék. :) Szerintem nem éri meg, annyi Androidos készülék jött ki mostanában, amik ár-érték arányban jobbak. Nézd a Mobilarénát vagy az Androidhungary-t, naponta írnak újakról.

2011. jún. 5. 01:03
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem volt mini prom és x8am is. Szerintem nem éri meg. Ha játszani akarsz eg végképp nem. Mint előttem is írták nincs benne multitouch így a jobb játékok élvezhetetlennek mert pl nem tudsz egyszerre menni és ugrani. Ráadásul a teló még egy angry birdsel is küszköd nekem rendszerint szaggat. Az x8-at mondjuk olcsón megkapod de egy mini nem ér meg ennyit...
2011. jún. 5. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Viszont az új Xperia Arc és a Pro megéri, mind a kettő, nézegesd meg.Az Arc pedig még piszok szép is!!
2011. jún. 5. 09:11
 4/12 A kérdező kommentje:

érintős telefont szeretnék de egyszerűen nemtudok dönteni (N) szülinapomra akartam ami holnap lesz de már midnenki beszél le róla..

valaki legyenszíves ajánljon egy olyat ami megéri az árát (:

2011. jún. 6. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá??? Én alsó kategóriába a galaxy 3mat ajánlanom, középkategóriába galaxy ace-t, felsőből galaxy S, S2..
2011. jún. 6. 18:54
 6/12 A kérdező kommentje:
hát sokat nem szeretnék :$ dehát szülinapi ajándék anyut terheli (:
2011. jún. 6. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akk galaxy 3 az elég olcsóóó...
2011. jún. 7. 06:26
 8/12 A kérdező kommentje:
és az megéri?
2011. jún. 7. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Jobban mint pl egy x8 ami vele kb egy árkategória...
2011. jún. 7. 18:33
 10/12 A kérdező kommentje:
és nokia c3 05?:$
2011. jún. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!