Hol tudom ezt megtalálni?
Figyelt kérdés
A samsung corbymon gyári beállítások visszaállítását szeretném megcsinálni. Sajnos nem tudom milyen pinkóddal. Tippek h hol tudnám megtalálni?2011. jún. 3. 14:03
1/9 anonim válasza:
A gyári visszaállításhoz nem pin kód kell hanem telefonkód. Ez gyárilag 4 vagy 5 darab 0 szokott lenni vagy 12345. Ha ezt elállítottad és elfelejtetted a kódot akkor nem nagyon tudsz mit kezdeni.
2/9 A kérdező kommentje:
De hogy tudtam volna elállítani ha azt se tudom hogy hol van??? :/ És azt se tudom hogy miaz.. : | Fogalmam sincs h milyen számjegy..
2011. jún. 3. 14:14
3/9 anonim válasza:
Ja, hogy te a visszaállítást nem találod. Annak valahol ott kell lennie a beállítások között. Úgy emlékszem, hogy az S5230-nál (így szerintem a corbynál is) külön opciója van Visszaállítás néven.
4/9 A kérdező kommentje:
De meg van a visszaállítás hogy hol kell csak a telefonkódot nem tudom hogy miaz.. : |
2011. jún. 3. 15:40
5/9 anonim válasza:
Akkor valamit te nem jól olvastál el az első válaszban vagy csak simán az értő olvasással vannak problémáid (ezen még lehet segíteni). Oda le lett írva, hogy 4 vagy 5 darab 0, vagy 12345 szokott lenni a gyári kód.
6/9 A kérdező kommentje:
De nem jó! Azt írja ki hogy: téves jelszó
2011. jún. 3. 15:51
7/9 anonim válasza:
Akkor marad az, hogy előkeríted a használati útmutatót. Abba le szokták írni mi a kód. Vagy amit el tudok képzelni, hogy használtan vettétek a telefont és az előző tulaj megváltoztatta ezt a kódot.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem használt a teló.A használi útmutatót meg újra átnézem mert már megnéztem, hát ha találok benne vlmi ilyemsit
2011. jún. 3. 16:00
9/9 A kérdező kommentje:
Nem találok telefonkódos dolgot.. :'(
2011. jún. 3. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!