Muszáj az Ebook az olvasáshoz?
Figyelt kérdés
nekem nokia c300 ám van és nincs rajta ebook és azt szeretném megkérdezni hogy azt nem lehet vhogyan telepíteni rá vagy mit tudomén:D nem értem az ilyenekhez:D2011. jún. 3. 11:43
1/6 A kérdező kommentje:
*értek:D
2011. jún. 3. 11:44
2/6 anonim válasza:
Szerintem telefonon nincs értelme olvasni, kicsi.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek.Hacsak nem valami méregdrága,szinte papírvékony,de nagyképernyős mobilod van.
4/6 A kérdező kommentje:
már olvastam kis telefonon is és csak akkor ha nincs más éehettőség:D de az a kérdés hogy lehetséges e?:D
2011. jún. 3. 12:36
5/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ha van a telefonodon Wifi, menj fel a Marketre, töltsd le a CoolReadert vagy valamelyik hasonló e-book olvasót, majd a gépedről kábellel tedd rá az e-könyveid a mobilodra, a cool readerre utána ha rányomsz, tudod majd olvasni őket. :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó: a Nokiák nem androidosak, így nincs rajtuk Market és nem is jó rájuk az androidos alkalmazások.
Kérdező: az ebook az az elektronikus könyv ugyebár. Azt nem telepíteni szokták hanem felmásolni a telefonra mint egy képet, zenét vagy videót. Nem is olyan nagy baj, hogy ilyen nincs rajta mert lehet rá tenni. Viszont néha nem árt hozzájuk valamilyen olvasó program. Pl.
De nem hinném, hogy olyan jó programok lennének rá mint androidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!