Halotam h a vodafonál is van facebook, hogy lehet ingyenesen elérni? Egyáltalán ellehet valahogy?
tényleg baromi nehéz volt beírni a google-ba, hogy
'vodafone facebook'
itt van:
havidíjas díjcsomagoknál egyes oldalak (facebook, twitter, Neptun, ETR) böngészését nem számítják fel
Az a Surf tarifa. Nem is tudom mennyi a havidíja (vodafone oldalán megnézheted), de van benne 100MB mobilnet, de a facebook (a rendes mobilos, nem az amit a T-seknek van), a twitter, a neptun és az etr (ez utóbbi kettő csak akkor érdekes ha fősulira, vagy egyetemre jársz és a két rendszer közül valamelyiket használja a suli) adatforgalmát nem számítja bele ebbe a 100 megába.
De ha te csak azért rendelnéd meg, mert a facebook adatforgalmát nem számolja bele akkor fölösleges.
azért remélem megnézed amit én linkeltem... nem csak a surf csomagban van ilyen, aminek mellesleg 3500 Ft a havidíja
Vodafone TWEET - havidíja 2500 FT
Vodafone TALK - havidíja 5000FT
Vodafone TWEET Surf - 3500 FT
Vodafone Talk surf 6000 FT
1. Ha mobilodon nézed (de ott is, meg van határozva az, hogy pontosan melyik programmal és a Youtube videók már nem számítanak bele).
2. Ha valamilyen, havidíjas, vagy feltöltőkártyás internet díjcsomagod van, de az internet napijegyek már nem számítanak.
Ha megnézed a facebook-ot azzal adatforgalmat generálsz (mint bármilyen más weboldallal amit megnézel) amiért fizetsz. Ha megrendeled azt a csomagot amit belinkeltél akkor a benne foglalt adatforgalmi korlátot szabadon felhasználhatod. Nem csak a facebookot hanem bármi más oldalt is lazán megnézhetsz és nem kerül plusz pénzbe. Viszont ha jól láttam 5MB. Na ez kb. arra elég, hogy szinkronizáld az e-mailjeidet pár napig. Egy nap ránézel kb. 2x-3x a facebookra aztán kész kifújt, nincs tovább.
Akkor már inkább a surf csomag, aztán netezz még amennyit akarsz a telón, meg persze 100%-ban lebeszélhető a havidíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!