Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace vélemények?

Samsung galaxy ace vélemények?

Figyelt kérdés
előnyök,hátrányok...megéri-e?
2011. jún. 1. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nos...én ilyen telefont szerettem volna, de nem vettem és ezek tartottak vissza:

-320x480 pixeles felbontás

-nincs kameragomb

-nincs fizikai híváskezelő gomb

-TFT kijelző

amik tetszettek:

-android

-van a kamerához vaku

-kinézet

-jó az ára (simán megéri)

-SAMSUNG

2011. jún. 2. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval ha ezek nem olyan fontosak, akkor nagyon is megéri, mert remek telefon. Csak nekem ezek eléggé fontosak voltak.
2011. jún. 2. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
és akkor milyen telót választottál?
2011. jún. 2. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát még nem választottam :D De az biztos, hogy Androidos lesz és benne lesznek azok ami az Ace-ben nincsenek, de csak mert nekem azok nagyon fontosak. Haragszom is magamra, hogy nem tudok kibékülni a telefon ezen hiányosságaival, mert amúgy tökéletes lenne, ha nekem nem lennének ilyen fontosak.
2011. jún. 2. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:

a tft kijelző miért baj?milyet szeretnál helyette??

én sem tudom még h milyet vegyek,de most jelenleg ez éri meg legjobban...legalábbis nekem 65-nél több pénze nemigen van rá...S::D

2011. jún. 2. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát Super AMOLED. Ez is egy úgymond elvárásom. Meg kicsit többet szánok rá. Szóval ha ilyen kategóriában néznék telefont akkor tökéletes lenne. Szerintem nagyon is megéri. :P
2011. jún. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!