A ZTE Blade-n futnak a HD-s játékok mint pl. :Asphalt 6: Adrenaline HD?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy lehet-e HD-s játékokkal játszani a ZTE Bladen,ezek a HD-s játékok a legjobbak!!!
itt van néhány játék példának:-Asphalt 6: Adrenaline HD
-Modern Combat 2: Black Pegasus(HD)
2011. jún. 1. 17:30
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a ZTE Blade nem "gagyi"!!!
A Youtube.com-on láttam videókat,hogy milyen játékok mennek rajta és eléggé jó!!!
2011. jún. 1. 19:11
3/9 anonim válasza:
Nem gagyi a blade! (csak kívülről)
De minek neked HD játék 480x800 pixelen?
Egyébként a sima, 3d-s játékokat szépen viszi
4/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. jún. 2. 21:01
5/9 anonim válasza:
hd játékokat 710en szépen viszi, ja és a sok irigy kutyának üzenném : ***********
6/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy 710-en?
2011. jún. 3. 17:58
8/9 anonim válasza:
A gagyit kikérjük magunknak,mivel megy a Blad-en
HD:GT Racing: Motor Academy HD,Gangstar: Miami Vindication,Asphalt 5 HD,Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD,Gangstar: West Coast Hustle HD,N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance HD(600Mhz-nincs oc!!)
Dead Space,stb......Akkor mi a gagyi?Ha nem ismered ne kritizáld!!
9/9 anonim válasza:
igaza van az előttem szolonak a blade jó a bátyámén probáltamés jol mennek meg gyorsan is töltbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!