Van már vodafone 845re stabil jó 2.2es android?
Figyelt kérdés
Ha van és tudtok légyszives egy linket meg leírást hogy hogyan kéne ráfabrikálni.
Előre is köszi.
2011. jún. 1. 13:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem te is a főzött rom-ra gondolsz.
Tavalyi cikkek között olvastam, hogy van, de nem tudja teljesen kihasználni a telefon képességeit, pl. nincs wifi, stb.
Most nem tudom, hol tart a fejlesztés, pedig jó lenne, ha írnának róla, magyarul is.
2/3 anonim válasza:
Igen, van! Méghozzá itt: [link] én már próbáltam, nagyon sokáig ez volt a telón, szerintem tökéletes volt. Igaz vannak problémái, de szinte tökéletes. Jelenleg a Gingerbread-et tesztelem a 845-ön, de lehet hogy vissza fogom tenni ezt a 2.2-est, mert néhány alkalmazás ok nélkül hibával kilép. Leírást a telepítéshez itt találsz angolul: [link] Magyarul is van leírás itt: [link] igaz hogy ez nem erről a ROM-ról szól, de a rootolást ugyan úgy kell csinálni, a telepítést is, csak itt a 2.2-es fájljaival kell ezt tenni. Az Android legyen veled! :D
3/3 anonim válasza:
A 858-as változatt sokkal jobb és nem sokkal drágább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!