Melyik szolgáltatónak van a hegyekben is normális térereje? Vodafone-os vagyok.
Szia!
Nekem is hasonló problémám volt a Vodafonnal. Akkor lett gázos a dolog amikor hegyvidékre, a Börzsönybe költöztünk, annak déli részére Kismaros Börzsönyligetre. Emiatt át is mentem számhordozással a Pannonhoz. Így már minden OK lett!
Ez persze nem biztos hogy a te problémádat is orvosolja, attól függ hogy merre szoktál túrázni.
Üdv.
Ha csak arra kell egy telefon, hogy baj esetén segítséget tudj hívni, akkor javaslom, hogy szerezz be mindegyik szolgáltatótól egyet. Most kártyásként két-háromezer forintért kapsz (pl. Tescoban), készülékkel együtt, 500 lebeszélhetővel. Ez nem olyan "vészes", és így biztos nem lesz baj.
Amúgy a segélyhívót (112) bármelyik szolgáltató hálózatán keresztül el tudod érni, ha a vodának épp nincs térereje (de egy másiknak van), akkor is fel tudod hívni ezt a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!