Ezek után mondja valaki hogy a galaxy s-t nem az iPhoneról koppintották... Nemhogy a külső de még a szoftver is ugyanúgy néz ki.
Inkább az iphone 4-hez jobban.
Igen, a Galaxy S is hasonlít rá nagyon. Az Ace tulajdon képpen Galaxy S Mini
A kezelőfelületet úgy alakítod, ahogy neked tetszik, ez nehogy már per alapja legyen. Ha akarom, a Bladem is nézhet ki így, de nem akarom, mert nekem nem praktikus.
A Galaxy S pedig mindenképpen sokkal jobb az ájfónnál, de úgysem fogja átcsábítani az ájfónosokat. Tehát nincs miért sírnia a fél almának sem.
Ja, én a 3-ra gondoltam, az volt a képen.
A 4-nek a kijelzője sokkal jobb, képminőségben nem látok különbséget, felbontásban viszont nagyon. De ennek ellenére is android kéne, a Blade megalapozta nálam az oprendszer-hűséget :)
ma 22:17
Az rohadtul más dolog hogy te átalakítod, vagy gyárilag úgy van megcsinálva és úgy árulják.
@22:31
Semmivel nem másabb, ennyi erővel ne csak a Samsungot, hanem a Launcher Pro fejlesztőjét is pereljék be, mert ugyanilyet lehet csinálni vele, ejj, főbenjáró bűn! :D
jogos. barátnőmnek mutattam az SGS-t és egyből:? juj ez iphone koppintás, pedig ő annyira ért hozzá mint a zöldséges mariska a sarokról. egyértelmű, vak aki nem látja, nem kell mindenesetben védeni a samsungot. nagyon pofátlanul lopták el az UI-t ezzel nemkeveset kerestek, furcsálnám ha az összeg nagyobb lenne mint az SGS-ekből befolyó bevétel.
úgyhogy ne védjétek a samut... semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!