Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó a HTC Incredibl...

Szerintetek jó a HTC Incredible S?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan telefont nagyon jól néz ki és nagyon sokat tud de a HTC-t nem ismerem annyira! S.O.S.!
2011. máj. 28. 21:46
1 2
 1/14 anonim válasza:

szerintem jó

amúgyis HTC-k jó telefonok de ha már vmi még jobb telefont akarsz venni akkor sztem vagyél Samsung Galaxy S-t vagy LG optimus 2X-et

2011. máj. 28. 21:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Hallod pont ismerősöm volt a boltba 2x-et akartam és pont ez a kettő teló amelyiket mindig visszaviszik mert szar... :Dde kösz
2011. máj. 28. 21:52
 3/14 A kérdező kommentje:
lécci még kérem a tanácsokat!
2011. máj. 29. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
jó a HTC. SENSE UI-t kapsz a pénzedért ami az egyik legjobb az androidos mezőnyben (és htc kiváltság) szóval vagy SGS2, vagy ez de SGS2 hosszútávon jobban megéri mivel 2magos.
2011. máj. 29. 15:02
 5/14 anonim válasza:
jó teló,de ennyi pénzért már jobb telefont is találsz..pl lg optimus 2x ,samasung galaxy s2,vagy htc hd2 olcsobbat.hu-t ajánlom figyelmedbe
2011. máj. 29. 16:36
 6/14 A kérdező kommentje:
most mondom hogy az a két teló a legszarabb de am kösz :D még válaszokat!
2011. máj. 31. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Samsung galaxy S2 szar? te jol v????

Az LG optimus 2x-el meg lehet h van baj...

de a SGS2 tokeletes telo...

2011. jún. 10. 07:16
 8/14 anonim ***** válasza:

OFF:

Az hogy a te környékeden ennyien viszik vissza vagy ahol olvastad el az egy település. azt az egy települést hasonlítsd össze az eladásokhoz és azt is hogy ezeknek valamikor kb 50%-a a felhasználók figyelmetlenségből csináltak valamit és azért viszi vissza de szerintem nagyon ritka az ilyen. Az a 2 telefon nem hogy nem rossz, hanem talán a legjobbak. A Galaxy S az S2 az Optimus 2x ezek mint a legjobbbak között vannak.

ON: amúgy jó teló az Incredible S. Ha biztonsan akarsz róla tájékozódni nézz róla Mobilarena.hu-n.

2011. jún. 10. 12:16
 9/14 A kérdező kommentje:
hallod ha csak az uccsó mondatot hagyod nekem az is elég
2011. jún. 10. 13:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Inkább HTC Sensation.
2011. jún. 10. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!