Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? HTC v. SAMSUNG?

Melyik a jobb? HTC v. SAMSUNG?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Htc Wildfire S vagy Samsung galaxy Ace?! Előnyöket és hátrányokat írjatok a telókról :)) Melyik miért jobb/rosszabb
2011. máj. 28. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
htc fényévekkel jobb
2011. máj. 28. 20:42
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Jó kérdés. Majd jön asdf2, és megválaszolja. Ezek közül az ace-t mondanám attól függetlenül, hogy htc párti, és tulajdonos vagyok.
2011. máj. 28. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
az Ace jobb. nagyobb frekvencián üzemel a procija, és a kijelzője is nagyobb. a ws túl drága
2011. máj. 28. 21:07
 4/7 mokkacsino ***** válasza:

Szerintem Samsung. És nemcsak azért mert Samsung párti vagyok.

Az alábbi két linken megnézheted mindkettőről egy videót. Érdemes egymás mellé tenni.

HTC: [link]

Samsung ACE:

[link]

A képernyője messze szebb a Samsungnak. Ezenkívül a processzora a Wildfire-nek 600 Mhz, míg az Ace-nek 800 Mhz.

Mind a kettőn Android fut, így ez nem oszthat meg. Memóriában szintén ugyanannyi van mindkettőben.

A HTC hátlapja szerintem sokkal jobban néz ki, de a telefon egésze nekem jobban tetszik a Samsungnál. De ez természetesen szubjektív saját vélemény.

Szoftveres téren a mennyiséget illetően a HTC Sense-nek köszönhetően a HTC vezet, de mivel Androidról van szó minden pótolható szoftverek tekintetében.

Az akkumlátor esetében a Samsungnak nagyobb, de ellenben a procija is nagyobb teljesítményű, így lehet, hogy többet is zabál, ezért amennyivel nagyobb az akksija lehet, hogy annyival többet is fogyaszt.

Ha nekem kellene választani, akkor a Samsungot választanám egyrészt mert jobban szeretem a Samsungot (mint a tajvani gyártót) de a nagyobb és szebb kijelző is a Samu felé vonz.

De ha ebben az árkategóriában gondolkodsz ott a Samsung Wave, ami sokkal többet tud mindkettőnél, igaz nem androiddal, hanem a Bada-val.

2011. máj. 28. 21:10
 5/7 anonim válasza:
SAMSUNG és azok közül a SAMSUNG GALAXY S
2011. máj. 28. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Elozo:

Nagyon sok ertelme volt egy kb 100k-s telefont ajanlani, mikozben itt 50-60k-s telefonokrol van szo.

Amugy HTC parti vagyok, de jelen esetben Ace-t mondanam

2011. máj. 29. 00:22
 7/7 anonim válasza:
inkább a HTC :)) bár kinézetre inkább a Samsung
2011. máj. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!