Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7 vagy Sony Ericsson x10?

Nokia C7 vagy Sony Ericsson x10?

Figyelt kérdés
nme tudok dönteni a két telefon között kb egy árkategoriában tudom öket venni.én erösen symbianos vagyok de imádom a nagy kijelzöket. Szerintetek meik lehet jobb és hosszab idöre jo társam zenehalgatásra netezésre képek és filmek nézegetésére.és most javarészt a tudást nézétek ne a gyártok oprendszerének elmaradotságát
2011. máj. 28. 19:09
 1/5 anonim válasza:
X10, mert androidos
2011. máj. 28. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
de ne az Oprendszert nézzed amugy nekem nem jönn be mert Nokián nötem fel és nekem olyat nyujt a nokia amin e tudok igazodni és nem unom meg.
2011. máj. 28. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kérdezed ne döntsd el. Az X10 a jobb és kész

És ha tuddni szeretnéd a symbian egy nagy sz@r hiába jössz azzal: Hogy nekem a symbian a jó, meg ez meg az a nokia

az X10 sokkal jobb

2011. máj. 28. 19:42
 4/5 anonim válasza:
Egyértelműen X10 ! Hidd el eltudsz rajta igazodni mivel 7 éves unokaöcsém magának benyomja a zenét rajta gondolom neked is sikerülne.
2011. máj. 28. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor válaszd a symbian-os szart és legyél velel boldog!

sok siket a lefagyások elkerüléséhez!

olyan is történt már haverom c7-ével hogy nem tudta felvenni a telefont! nem engedte!

2011. máj. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!