Telefon kérdés? HELP!
Sziasztok!
Megért arra az idő, hogy új telefont vegyek. Az árhatár 50 körül van, de itt minden telefont lehúznak, így teljesen összezavaródtam. Az alma iphonet meg nem fogom megkapni..:D
Samsungot, Motorolát semmiképp nem veszek.
Köszi a segítséget
Mi bajom lenne? Negatív tapasztalataim vannak nekem és ismerőseimnek ezzel a két márkával kapcsolatban.
De név nélkül könnyű oltani, kíváncsi vagyok szemtől szembe is ez megy-e, vagy ott egy nyalógép vagy...:)
A ZTE Blade tényleg rossz telefon. Kínai.
És ha a samsungot nem szereti akkor mivan én se szeretem .
Próbáld meg az iPhone 2gs-thátha találsz hsználtn 50 k kötül
..:D Inkább csak jegyezz meg ebből annyit, hogy nem feltétlenül kell azonnal mindenkit beoltani :)
Iphonet nem veszek, ha lenne rá pénz akkor a 16gb.ostat megvenném persze, de inkább utazgatok a nyáron és erre kell a pénz.
De már mindenképpen kell egy új mobil is, a régi nagyon gyakran betegeskedik, most Nokiákban gondolkozom.
hát nem tudom milyen idős vagy de tudok ajánlani egy párat
LG:
-lg optimus one
-lg optimus me
Huawei:
-Huawei U8500
NOKIA:(szerintem nem kell fosozni a nokiákat nagyon jó kis telefonok)
-Nokia c5
-nokia c5-03
-nokia c6
-nokia x3-02
szerintem semmi baja a samsungokkal de megértelek mert nekem a sonykkal van rossz tapasztalatom :///
-
17 éves lány vagyok.
Amúgy amivel most szemezek az a Nokia e72-vel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!