Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Lg Optimus 2x (P990)...

Érdemes Lg Optimus 2x (P990) -t venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Rengeteget olvastam hogy jó is meg nem is...A tesztek alapján jónak bizonyult többnyire viszont a fórumokban és hozzászólásokban már megcáfolták hogy egy jó telefon lenne.Sokan írták h nincs értelme a 2procinak nem lehet kihasználni,és h aksi hibákat is felfedezett pár ember...teljesen elbizonytalanodtam és nem tudom érdemes e megvennem...vagy ha nem milyen telefon lenne a jó?
2011. máj. 27. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Szerintem érdemes megvenni, de ha bizonytalan vagy KB. MAJDNEM ugyan olyan árban van a Samsung Galaxy S2

Inkább azt vedd meg, de tudd, hogy az LG Optimus 2X is nagyon jó

2011. máj. 28. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
jó telefon de én is inkább samsung galaxy s 2 venném vaterán láttam bontatlanul 130000ft körül nézz utána :)
2011. máj. 28. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

érdemes

100 ezer viszonylag jó ár érte

2011. máj. 30. 14:12
 4/4 anonim válasza:
Nekem olyan van. 9/10 et adok rá. kisebb és egyben ritka hibáktól eltekintve semmi gond nincs vele.
2011. jún. 10. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!