Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy Galxy...

Samsung Galaxy Ace vagy Galxy Spica?

Figyelt kérdés

A kérdés adott!

Szóval nekem telefonra max 52.000 om van ( esetleg fel 60 ig, de azt fülhallgatóra ill/vagy Micro SD kártyára szánnám.)

Melyik jobb telefon?

Miért jobb?

Vagy netalán ezeknél is van jobb más márkában ugyanezért a pénzért?

2011. máj. 27. 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
HTC Wildfire-t vegyél. 55k 2 gb karival, fülhallgatóval stb.
2011. máj. 27. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:

Ace

53-ért megveheted a gsm line-nál

2011. máj. 27. 17:00
 3/17 Panda Péter ***** válasza:

wildfire SUX

a kettő közül ace, mert procija jobb (ha nem is sokkal), grafikus gyorsító, frissebb android.

2011. máj. 27. 17:09
 4/17 anonim ***** válasza:
meg a kijelzője is sokkal
2011. máj. 27. 17:13
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyelőre előnyben van az ace...

Még azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire mehet lejjebb az ára kb augusztusig?

2011. máj. 27. 17:13
 6/17 Panda Péter ***** válasza:
ha sokallod az árát, vegyél gio-t, hardveresen ugyanaz csak rosszabb a kamerája.
2011. máj. 27. 18:02
 7/17 A kérdező kommentje:

Az ára szerintem így pont jó is lesz, belefér még így is a keretbe...

Csak azért kérdeztem, hogy milyen mértékben amortizálódhat....

Teccik érteni? :D

2011. máj. 27. 18:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Csak nekem tünt fel hogy TALÁN az 1. SAMSUNG androidos mobilt akarja a kedves kérdező összehasonlítani egy most megjelentel? Nem sértésképpen írom csak úgy érdekességből. Ha mégis sértésnek vetted akkor bocs.

Amúgy ace. Most T-mobilenál az ára 62.000-et veri hűség nélkül. Ha egy 2000-res még belefél akkor Ace. Ha nem akkor várj egy kicsit még vagy keress máshol olcsóbban.

2011. máj. 27. 22:35
 9/17 A kérdező kommentje:

Igen, ezt a 2-t hasonlítottam össze.

Először vettem az S.E.X8 vs X10 mini pro-t ahol aZ X8 győzött...

Utánna Spica Vs X8 , most meg Spica VS ace :D

Épp ezért kérdeztem( de nemigen érkezett válasz) hogy augusztusig mennyire menne lejjebb az ára?

2011. máj. 28. 09:45
 10/17 Panda Péter ***** válasza:
az ace szerintem még mindig kicsit túl van lőve árban, mert igazából csak a specifikációkat nézve (nem kérek hurrogást) nem sokkal jobb mint egy spica. ezért szoktam inkább a giot ajánlani, mert kamerában gyengébb, de hardveresen ugyanaz, és kellően olcsóbb. szóval akinek a hardver a lényeg olcsón, az vegyen giot (vagy blade-et :D)
2011. máj. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!