Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C5-03 zeneküldés?

Nokia C5-03 zeneküldés?

Figyelt kérdés
Most vettem C5-03-at és sehogy sem jövök rá, hogy hogyan lehet zenéket küldeni bluetooth-on. Lehet egyáltalán?
2011. máj. 26. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

minden tiszteletem az önfeláldozó cselekedet miatt.

amúgy nem úgy, hogy a zenetárban a zenénél rányomsz, hogy opciók és akkor megosztás, vagy küldés/bluetooth?

2011. máj. 26. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, azt hittem ennél is úgy kell, de nem lehet.

Tényleg szép telefon, de annyira buta...

2011. máj. 26. 16:03
 3/8 anonim válasza:

Nekem is ilyen telóm van, de én sem jöttem még re sehogy hogy hogy lehet küldeni!! ha tudja valaki megosztaná esetleg???

Köszi!

2011. máj. 30. 14:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Én közben rájöttem! :D

Úgy kell, hogy a zenelejátszóban az összes zeneszámnál hosszan nyomod azt a számot, amit akarsz küldeni, átnevezni stb, és kijön egy kis menü és ott lehet kiválasztani. Ugyanígy van a képeknél, üzeneteknél. :)

2011. jún. 2. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanilyen telóm van amúgy ha átküldenek nekem zenét akkor miért sms-esként kapom azt meg???
2011. jún. 6. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az összes nokiánál üzenetként akapod meg ha küldenek valamit. simán átlehet onnan helyezn a zenelejátszóba
2011. jún. 6. 10:40
 7/8 anonim válasza:

Hát ez kész!!! Életemben nem jöttem volna rá, hogy hosszan kell nyomni!!! Nagyon köszi!

Akkor még lenne néhány kérdésem:

Pl az ébresztőnél hogy kell beállítani, hogy ne az a csík fusson a képernyőn, hanem gombnyomásra lehessen szundizni és kikapcsolni???

Illetve az üzenetírásánál nem lehet olyat, hogy amikor kiválasztom a címzettet, akkor felbobjon olyan opciót, hogy a "legutóbbi címzettek". Régi nokiámnál volt ilyen, és sokkal egyszerűbb volt, mint újból kikeresgélni.

Előre is köszi!!!

2011. dec. 21. 09:59
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok nekem szintén ilyen telóm van de nem tudok rájönni arra, hogy a nem bluetoothon küldött zenéket hogyan tudom a zenelejátszóba tenni? ugyanis usb-n keresztül feltettem egy csomó zenét, de nem tom betenni a zenelejátszóba igy nem is tom őket meghallgatni, csak ha bemegyek a alkalmazások->iroda-> fájlkezelő->memória kártya->attachments, csak itt van meg minden zeneszám!
2012. dec. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!