2 telefon,1 előfizetés, egymás közt ingyen, de legalábbis kedvezményesen lehet beszélni. Melyik telefontársaságnál van ilyen lehetőség?
én a t-mobilnál vagyok. van olyan, hogy családbarát kedvezmény. a feltétele az, hogy az egyik félnek előfizetésesnek kell lennie. összesen 4 telefonszám vonható össze, de kártyánként 890ft. a havidíj és a nem előfizetéses számok díját is az előfizetésesnek számlázzák. havi 100óra ingen beszélgetés van benne számonként. nekünk nagyon megéri. anyukám, férjem, nővérem és én vagyunk bevonva és nem is tudjuk lebeszélni az összesen 400órát.
Én a pannonnál vagyok családi csomagban. Ugyanannyi az ára telefononként, mint a t-mobile-nál, csak itt nincs 100 órás limit, hanem korlátlan.
De ti biztos nem beszélnétek 100-nál többet, szóval, amelyik a szimpatikusabb.
Ha van valamelyiknél már előfizetésetek, akkor értelemszerűen azt a célszerű választani.
Itt találtam egy nagyon jót: ez a legjobb telefontársaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!