Melyik sony ericsson-t vegyem meg?
Max 20ezrem van rá! Melyiket ajánlanátok,legyen benne 2 megapixeles kamera,ez az egy kikötésem van,de nem tudok dönteni!
Melyik a jobb,ami nem fagy le?
K750i
már elég régóta használom, de egyszer sem fagyott le. és olyan minőségű képeket csinál(2megapixeles cybershot), hogy mióta meg van, csak ezzel fényképezek. imádom. kicsit viseltes már a külseje, de nem cserélném le.
Persze mindenki a saját lovát dícséri.
Szerintem meg a K770i -t, ha teheted.
Nekem K750 és K770 is van. Előző céges, a másik a saját.
K750i tökéletes telefon, de már legalább 2-3 éves típus.
K770i tavaly nyáron már olcsón lehetett kapni.
Ugyanazt tudja mint másik PLUSSZ
-még nagyobb a kijelzője, gyönyörű színekkel
-3,2 MPixel kamera van benne
-Ez már 3G-s telefon, így nagy sebességgel lehet vele netelni, néha hasznos lehet, ha nem vagy gépközelben (MÁV,google maps,freemail,iwiw)
- kétkamerás, videotelefonálás lehetősége benne van, bár még nem volt időm, alkalmam kivel kipróbálni
- ez sokkal laposabb, kicsit elegánsabb (szerintem)
- Navigáció, menü elérése már nem a kicsit idétlen joystick-kal van,amit menü eléréshez K750nél pontosan befelé kell nyomni, ebből aztán későbbiekben lesz jobb-bal-fel-le, minden, csak nem a menü elérése.
Itt ez már könnyen kezelhető 4 irányban billenő gombbal van megoldva. (előző T610-emet csakis a joystick elromlása miatt cseréltem le kb 3 év után.)
Egyik sem fagy le, ha fentiek nem olyan fontosak, akkor azt vedd, amelyik neked jobban tetszik.
Ha viszont neked a zenék hallgatása, MP3 lejátszás a legfontosabb, akkor erre vannak azok a W-vel kezdődő nevű jószágok, amik direkt erre lettek kitalálva, hogy ezeket a funkciókat könnyen, látványosan elérd.
Azokat nem ismerem.
Esetleg valaki más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!