Samsung Galaxy 7500 magyar froyo?
Figyelt kérdés
sziasztok érdeklődnék ,hogy froyo 2.2 -át hogy telepíthetek ,vagy magyar softwart rá ! Köszönöm2011. máj. 25. 20:57
1/19 anonim válasza:
2/19 A kérdező kommentje:
Amit küldtél másodiknak abba tudnál segiteni a telepitésnél leakadtam :/
2011. máj. 27. 15:11
5/19 A kérdező kommentje:
amikor cmd-ben már akarnám csinálni a végső sornál mikor irom be valami hibát ir ha enterezem ! Ott a kép !
2011. máj. 27. 15:56
6/19 anonim válasza:
Az egyik javaslatom amit a hibaüzenet is ír ki, hogy telepítsd újra a programot. A másik, hogy nézd meg a Tools mappát. Ha tényleg nincs ott ez a fájl (adbwinapi.dll) akkor külön töltsd le és másold a helyére (az SDK tools mappája).
7/19 A kérdező kommentje:
Letöltöttem jó .. csak lehet ezt rontottam még el : 3. Másoljuk a telefon belső memóriájára (NEM az SD kártyára!) a gaosp beta 3 fájlt, a letöltött gapps fájlunkat és a rectools.tar.gz-t a gyökérkönyvtárba. Ezt a gyökér könyvtáras dolgot nem értem elmogyarázná ?:)
2011. máj. 29. 14:33
8/19 anonim válasza:
A gyökér könyvtár az az alap könyvtár (mappa) ahonnan el tudsz menni minden más könyvtárba.
Mint pl. a gépen a C meghajtó. Oda belépsz és onnan el tudsz menni a többi mappába
9/19 A kérdező kommentje:
3. Másoljuk a telefon belső memóriájára (NEM az SD kártyára!) a gaosp beta 3 fájlt, a letöltött gapps fájlunkat és a rectools.tar.gz-t a gyökérkönyvtárba'' Akkor szerintem ezt csináltam rosszul ... Elmogyarázod ezt a 3. as mondatot .. hogy mit másoljak fel és hogyan ? Kicsomagolna vagy símán? !
2011. máj. 29. 14:53
10/19 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg msn -cimet kérhetnék ? : ))
2011. máj. 29. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!