Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vajon kerül majd valamibe?...

Vajon kerül majd valamibe? (Lent! )

Figyelt kérdés

Telenoros vagyok, és próbáltam feltenni a telefonomra a klikk progamot, minden simán is ment, amíg nem kérte az oper minit, amit nem bírtam letölteni,mert töltött az oldal ahonnan le lehetett volna, de nem jött be,majd ez jött ki: Kérés időtúllépése

jó,hagytam a francba, ez már 1 hónapja lehetett,valamelyik nap eszembe jutott wap. 160 valahány forint van a telefonomon. vagyis volt akkor. már használom azóta (kb. 1 hete)nap mint nap. de a pénz megmaradt a telefonomon,mert ugyanúgy tudok sms-ezni. akkor nem von le érte pénzt?

mert az egyik ismerősöm fia 60.000 ft-os számlát csinált azzal,hogy wapozott... nem tudom hogy most mi van mert azért nem szeretnék több tízezret kifizetni érte.. lehet,hogy mégiscsak jó a klikk program??

2011. máj. 25. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor most kártyás vagy, vagy számlás...?
2011. máj. 25. 13:50
 2/4 A kérdező kommentje:

kártyás.

akkor ezek szerint ez csak az előfizusakra vonatkozik,vagy mi??

nem értek ilyesmihez :S

2011. máj. 25. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kártyás vagy, csak annyit tud levonni, amennyi a kártyádon van. Ha tudsz smst írni róla, akkor nem is vont semmit.
2011. máj. 25. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A klikk nem program hanem szolgáltatás. Az opera mini meg nem kötelező hozzá csak úgy gazdaságosabb, mert kb. 90%-ot tömörít.

A klikket nem csak előfizetésesek használhatják hanem a kártyás csomagban lévők is. És 3 hónapig ingyen van szóval azért nem von le pénzt.

2011. máj. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!