Lehet Androidos játékot telepíteni, mobil internet nélkül?
Úgy értetem hogy egyáltalán internet nélkül
Elég egy fájlkezelő nem?
melyik a legjobb fájlkezelő
és hol lehet letölteni?
irjatok linket
Igen, lehet appot telepíteni internetkapcsolat nélkül is, SD kártyáról is, ha engedélyezve van a "külső alkalmazások telepítése" opció.
Én pl az iGot így telepítettem egy ismerősömnek:
- kivettem a telójából az SD kártyát,
- betettem egy adapterrel a laptopomba,
- felmásoltam rá az iGo telepítőjét,
- visszaraktam a kártyát a telefonjába,
- elindítottam a telepítést,
- az Android megkérdezte, engedélyezem-e a külső alkalmazások telepítését,
- bejelöltem, hogy igen,
- és az iGo máris települt.
Hogy akarod az SD-ről feltelepíteni a fájlkezelőt, ha a telepítéshez kell fájlkezelő (vagy app installer)?
Keress inkább egy helyet ahol van wifi aztán Marketről töltögess le dolgokat.
"Hogy akarod az SD-ről feltelepíteni a fájlkezelőt, ha a telepítéshez kell fájlkezelő (vagy app installer)? "
Nyilván úgy, hogy alapból van fájlkezelő az androidos telókon, amivel hibátlanul lehet többek közt appokat is telepíteni.
Csak ő egy másikat is fel akar tenni, ami jobb az eredetinél.
"Nyilván úgy, hogy alapból van fájlkezelő az androidos telókon"
Ez elég erőteljesen gyártó függő. Eddig én csak a Samsungoknál láttam alapból fájlkezelőt (Saját fájlok). De más androidos telefonoknál ez bizony hiánycikk és külön kell letölteni Marketről. Mondjuk még a Thin Free office, Quick office meg hasonlókkal meg lehet oldani a telepítést de ezek meg nem fájlkezelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!