Nokia N8-as telóra milyen ingyenes GPS progikat lehet feltenni?
talán Garmin-t
nézz fel a nokiprogramokra, ott találsz.
A garmin nem ingyenes.
Ovi maps, ingyenes és nem is kell vele buherálni, szerintem amúgy ez a legjobb :D
Az Ovi storeból vagy az ovi suitetal le tudod szedni, de van rá pl. sygic meg ndrive meg tudomisén, de ez sztem a legjobb :D
az ovi maps egy nagy kula a garminhoz képest...
és ha nem ingyenes? a crackelt verzió is ugyanaz
Igen, mennyit használtad had kérdezzem meg?
Mert nekem sokkal jobban bejött az ovi, főleg azért mert nem igazán lehet a garminban térképet böngészni csak simán, mert lassú, legalábbis nekem ez a véleményem, a másik meg hogy nem fejlesztik a garmin az ovit meg igen, és régi térképekkel meg érdekes helyzetekbe kerülhet az ember..
N95-öd??
Ez a kérdés nem n95-hez volt feltéve, úgyhogy szerintem szépen csöndbe is maradhatsz, nem is értem hogy miért válaszolsz olyan kérdésre amiről fogalmad sincsen,
A válaszolónak, tedd fel az Ovi mapst :)
Látod h itt is azok szídják akiknek fogalmuk sincsen hogy miről beszélnek.. N95-ön még használta, azóta hány év telt el? xD Főleg h teljesen más az érintős verzió..
Ha hiszed ha nem kipróbáltam az agyonsztárolt garminodat :)
És mégis honnan tudod h szar ha életedben nem használtad?
Na mondd meg légyszives! Hányszor használtál N8-on ovi mapst?
Leszarom a toplistádat, csak erre válaszoljál, hogy hányszor próbáltad ki az N8-as verziót?
Amiból véleményt tudtál alkotni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!