Androidos játék (alkímia) hogyan kell többet?
Figyelt kérdés
146nál járok és semmit nem tok . mondanátok ilyen kombinációkat ??? (Alkímia a neve de a kérdésbe ott volt)2011. máj. 22. 22:24
1/13 anonim válasza:
menü --> takarítás --> aztán lent középen a kis "+" utána fent, hogy mindet, és akkor megfogsz egy elemet, és azt végighúzod az összes többin, aztán kuka jön egy öv elem azt is végighúzod már egyel kevesebb elemen és kuka, és szépen elfogynak, aztán megint "+" és mindet, és kezded elölről... :) Tudom ,hogy nem kombinációt mondtam, de ez is egy megoldás... :)
2/13 anonim válasza:
3/13 Rainbowling212 válasza:
nekem a 2 embert nem engedi összerakni :/ hogy sex legyen, meg az emberre ruhát se akar rakni!!! :( most mit tegyek???
4/13 anonim válasza:
@Rainbowling212
frissítés miatt már nem 2 ember a szex, hanem ember+nő :D
5/13 Rainbowling212 válasza:
és nőt hogy kel?? xD :D am köszi!
6/13 Rainbowling212 válasza:
és akkoe ruhát is nőre kell adni? lécci segíts!!! :D
7/13 anonim válasza:
Hi nekem vmi fura frissítés van meg... víz+ tűz= alkohol, meg ilyesmi furcsa dolgok egy kulcs sem jó hozzá amit találtam a neten...
9/13 anonim válasza:
nem tudsz valami magyar nyelvű oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!