A samsung tényleg nagyon gyenge minőség? És ha bada op rendszer van rajta magától kinyiffan; igaz ez? :D
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:43
1/7 anonim válasza:
Nekem szinte mindig Samsungom volt és soha semmi baja nem volt. Egyszer volt Motorolám...hát meghalt(fél évig bírta a kis ügyes!!). Most meg LG-m van és az is tönkre ment 1 év után. Most veszek majd Samsungot Bada-s oprendszerrel. :D
3/7 A kérdező kommentje:
hát, akkor köszi... csak mert a szüleim azért nem akarnak Samsungot venni mert szerintük gyenge minőség és hamar tönkre megy.
Meg valahol olvastam, hogy ha egy samsungon Bada van akkor az nem lesz hosszú életű
2011. máj. 23. 17:23
4/7 anonim válasza:
Hát a bada egy androidhoz képest eléggé elmaradott még szerintem,mert az andro kiforrott már.
5/7 anonim válasza:
istenem :S tudod mit vegyenek neked a szüleid? nokia c5-03-at... az lesz ám az igazi fasza telefon
6/7 anonim válasza:
Ma a legjobb telefonokat a Samsung gyartja tobbek kozott (Galaxy S II, Omnia 7, Nexus S). Szoval ez egy baromsag.
7/7 anonim válasza:
Ja igen a bada.. nemcsak hogy magatol tonkrevagja a telefont, de lenyulja a bankkartyad, szetszorja a hasznalt zoknikat a nappalidban es meg az osszes sort is megissza a hutobol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!