Mi a kulombseg az IPhone 4 es az Ipod 4 kozott?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:33
1/7 anonim válasza:
Az egyik telefon a másik pedig zenelejátszó
2/7 anonim válasza:
ipod touch 4ben feleannyi ram van (ezis elég), 0,7mpxes hátsó és azt hiszem 0,3as elülső kamera (de videót hdban rögzít a hátsó) illetve, hogy nem tudsz vele telefonálni, ezek a különbségek vannak csak szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Tehat akkor minden alkalmazas es jatek stb. mukxik rajta mint a 4-n csak kevesebb ram van(ez nagyaon nagya hatrany?)
A kamera annyira nem izgat , az ar ami nagyon lenyeges a ketto kozott.:)
2011. máj. 22. 18:25
5/7 anonim válasza:
még jó, hogy írtam hogy azis elég.. szerinted akkor nagy hátrány ? :) észre sem fogod venni, egyáltalán nem lassú, és igen, minden megy rajta.
6/7 anonim válasza:
Mellesleg énis itouch 4et vettem mert iphone-t akartam, de annyira kevés különbség van köztük az áron kívül, hogy szereztem mellé egy sima gombos SE mobilt, és azzal telefonálok de minden mást tudok ipoddal, és megérte. (előző voltam)
7/7 anonim válasza:
En is valahogy ugy fogom csinalni mint az elozo.
Van egy gombos mobilom, ez mukodik, telefonalni tudok rajta, csak mar regi szar.
De csak azert nem fogom lecserelni 100+ ezerert egy telefonra (bar en nem iphone 4-et, hanem SGS2-t vagy HTC Sensationt akartam), mikozben mar 50-ert lehet itouch-ot venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!