Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a kulombseg az IPhone 4 es...

Mi a kulombseg az IPhone 4 es az Ipod 4 kozott?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyik telefon a másik pedig zenelejátszó
2011. máj. 22. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
ipod touch 4ben feleannyi ram van (ezis elég), 0,7mpxes hátsó és azt hiszem 0,3as elülső kamera (de videót hdban rögzít a hátsó) illetve, hogy nem tudsz vele telefonálni, ezek a különbségek vannak csak szerintem.
2011. máj. 22. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg 100000 forint
2011. máj. 22. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Tehat akkor minden alkalmazas es jatek stb. mukxik rajta mint a 4-n csak kevesebb ram van(ez nagyaon nagya hatrany?)

A kamera annyira nem izgat , az ar ami nagyon lenyeges a ketto kozott.:)

2011. máj. 22. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
még jó, hogy írtam hogy azis elég.. szerinted akkor nagy hátrány ? :) észre sem fogod venni, egyáltalán nem lassú, és igen, minden megy rajta.
2011. máj. 22. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg énis itouch 4et vettem mert iphone-t akartam, de annyira kevés különbség van köztük az áron kívül, hogy szereztem mellé egy sima gombos SE mobilt, és azzal telefonálok de minden mást tudok ipoddal, és megérte. (előző voltam)
2011. máj. 22. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

En is valahogy ugy fogom csinalni mint az elozo.

Van egy gombos mobilom, ez mukodik, telefonalni tudok rajta, csak mar regi szar.

De csak azert nem fogom lecserelni 100+ ezerert egy telefonra (bar en nem iphone 4-et, hanem SGS2-t vagy HTC Sensationt akartam), mikozben mar 50-ert lehet itouch-ot venni

2011. máj. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!