Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom a játékot...

Miért nem tudom a játékot rátenni a telóra?

Figyelt kérdés

letöltöttem egy játékot(androidos mert ugye a teló is androidos: lg optimus me p350 )

rádugom usb kábel segítségével a telót a gépre

utána engedélyezem az eszközmegnyitását

létrehozok egy új mappát és belemásolom de a telón nincs meg a mappa

próbáltam úgy is hogy nem hozok létre új mappát csak belemásolom a játékot,de így se sikerült

miért???

2011. máj. 22. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is a telón kell lennie hanem a kártyán. Az androidos telefonok memóriáját nem is lehet elérni számítógépről. Csak a memóriakártyát.
2011. máj. 22. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
de a menübe van olyan hogy memóriakártya/SD kártya????mert én nem találtam:S
2011. máj. 22. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A memóriakártya tartalmát fájlkezelővel lehet elérni.
2011. máj. 22. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

de az hol van???

én csak olyat találtam,h memóriakezelő,és ott se tudom megnyitni a memkártyát

bocsi,hogy ha hülye kérdéseim vannak:D

2011. máj. 22. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

A memóriakezelőnek semmi köze sincs a memóriakártyához.

Fájlkezelő meg nem szokott lenni az androidos telefonokon. A Samsungokon mondjuk van Sajt fájlok címszó alatt fájlkezelő. Nem tudom, hogy LG-nél van-e valami hasonló, de ha van akkor örülj neki és használd.

Ha nincs akkor Marketről le tudsz tölteni. Van ott egy pár pl. Asrto. Ez az egyik legnépszerűbb.

2011. máj. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!