Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy Incredible S?

HTC Desire HD vagy Incredible S?

Figyelt kérdés
melyik a jobb és miért
2011. máj. 22. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Incredible S, már ha csak a hardvert meg a procit nézed, akkor is.

Viszont nekem az új billentyűzet feloldó felület annyira nem jön be, mert nem olyan biztonságos, nem kér pin-t, semmit:S

2011. máj. 22. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is a kettő között hezitálok. Nagyjából ugyanazt tudják, ezek a főbb különbségek vannak:

- Incredible S kijelzője kicsit kisebb, de szebb a képe

- Incredible S-en van előlapi kamera videótelefonáláshoz

- a Desire HD-nek fémes a borítása, az S-nek gumírozott tapintású műanyag.

Én valószínűleg az Incredible S-t fogom venni, mert jobban kézre áll, mivel nem olyan széles, mint a HD. Ez persze hátrány is a kijelző mérete miatt, de a különbség nem olyan nagy. A másik dolog, hogy nekem nem tetszik a a HD hátulján a sokrekeszes megoldás.

2011. máj. 22. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a Desire HD jobban bejön. 0,3 hüvelyk különbség ekkora méretnél sokat számít. hardveresen full ugyanazok.

nézzétek szinte full ugyanaz a 2 teló a kijelzőt leszámítva:

[link]

2011. máj. 22. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és a videoteleon funkció szerintem majdhogynem felesleges. magyarországon szinte alig lehet használni, és drágább is úgy telefonálni. max arckép fotózásra jó az az előlapi kamera
2011. máj. 22. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
internetes videótelefonálásról még nem hallottál? Van rá ezer alkalmazás,de hogy ne menjek messzire a gmai fiókban is van ilyen funkció kb 100 éve.
2013. szept. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!