Honnan lehet a legolcsóbban Samsung galaxy s2-t rendelni?
Figyelt kérdés
És ha külföldről rendelem, akkor is lesz rajta mindig magyar nyelv?2011. máj. 22. 10:35
1/3 anonim válasza:
1.Ha ezt keresed, akkor itt egy árlista : [link] Én mindent megnézek elsőnek az origovasarlas.hu-n, hátha van olcsóbb, mint amit láttam.
2.Ez a mobil Android operációs rendszerrel rendelkezik, amin be lehet állítani a nyelvet, tehát ha jól tudom, akkor akár a kínából vagy oroszországból rendelt telefonon is beállíthatod, hogy magyar legyen.
3/3 bp1985 válasza:
Tessék, itt 170, viszont itt nem csak egy használt töltőt, meg utólagosan magyarított telefont kapsz. Illetve ez tuti hogy nem lopott. Ebbe minden gyári tartozék megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!