Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet-e úgy rootolni a telefon...

Lehet-e úgy rootolni a telefont, hogy a telefonzárat nem tudom feloldani (mert nem tudom, hogy melyik pöttyből melyik pöttybe kell húzni az ujjamat)?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem. Van olyan program amit a telefonra kell felrakni és onnan futtatni így mindenképp fel kell oldanod a mintát. Van olyan is amivel a gépről tudod rootolni, de usb debug módba kell kapcsolni a telefont amihez megintcsak fel kell oldani a mintát, hogy elmenj a beállításokba.

De az még nem jutott eszedbe, hogy hiába rootolod, a minta feloldása nélkül úgyse fogod tudni használni a telefont?

2011. máj. 22. 14:51
 2/6 A kérdező kommentje:

azért gondoltam erre, hogy majd akkor mindent elfelejt, gyári állapotra visszaáll, és akkor majd a mintát is elfelejti

de ha már itt tartunk, mit csináljak, hogy az a rohadt minta eltűnjön? (azon kívül, hogy feloldom)

egyébként vodafone 845-öm van

2011. máj. 22. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Recoveryből visszaállítani gyárira. Lehet, hogy a gyári recovery menü nem sok mindenre jó, de erre az egyre megteszi. Csak nem tudom, hogy a 845 esetében ezt hogy lehet előhozni.
2011. máj. 22. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy én se :(

arra gondoltam, hogy vészhívás címén be kéne pötyögni vmi kódot, de nem tudok olyat

2011. máj. 24. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Most vagy nem próbálsz megoldást keresni a problémára vagy csak lusta vagy.

Kis guglizás után találtam egy olyat, hogy kikapcsolod a telefont, aztán hangerő le és a hívás vége gombbal be tudsz lépni a recoverybe.

De találtam mást is:

[link]

Root, meg az amonra recovery telepítése mindez anélkül, hogy a belépnél telón a menübe.

Vagy amonra helyett felteheted a clockwork recovery-t is:

[link]

Mondjuk nem tudom, hogy a különböző recovery-k között mi a különbség de a lényeg, hogy lehet válogatni. A root persze itt is szükséges.

2011. máj. 24. 22:38
 6/6 bundi1012 válasza:
ÉS ha Galaxy minim van ak hogy tudnám feloldani??? (el felejtetem a mintát :1)
2011. dec. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!