Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Infrás mobiltelefonról,...

Infrás mobiltelefonról, hogyan lehet dolgokat átrakni a laptopra? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Van egy régi Sony Ericcson K300I mobilom. Már van új mobiltelefonom, csak ezen a régi telefonomon van egy csomó videó és kép, amit szeretnék átrakni a laptopomra. A probléma az, hogy nincs rajta USB, csak infravörös. Mégis hogyan tudnám áttenni? Előre is köszönöm!
2011. máj. 21. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
veszel valahonnan egy usb-s infraportot, és azzal lehet pakolgatni. régen a k700i-re én is azzal raktam zenét, meg tettem képet a gépre.
2011. máj. 21. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még két dolgora lennék kiváncsi. Usb-s infraportot nehéz beszerzni vagy sem? Elvégre kicsit régi technika :) Másrészt Vistával vajon mennyire kompabitilis?
2011. máj. 21. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Van már itt 350 ft-ért is.

[link]

2011. máj. 21. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. máj. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!