ZTE Blade akkumlátor probléma?
Csütörtök tájékán véletlen lemerült teljesen a telefonom, és azóta az akksi alig bírja.
Eddig ha csak telefonáltam vele, akkor 5 napig simán bírta egy töltéssel, most 2 napig alig bírja.
Reggel 7.30kor vettem le töltőről, nem csináltam vele azóta semmit, telefonálni se telefonáltam, és 7%-t merült közel 3 óra alatt, míg régen naponta merült 15%-t.
Garanciálisan adnak egy új akkumlátort ilyen esetben?
A készülék és az előfizetés is T-Mobile-s.
A készülék nem lett rootolva, a gyári operációs rendszer van rajta.
idézet a tesztjéből:
"A készüléket egy 1250 mAh-s kapacitású lítiumos akkumulátor látja el energiával. A hivatalos specifikáció szerint 216 óra készenléti idős rendelkezésre állásra és 4 órányi beszélgetésre képes, ami elég gyatra teljesítmény. Ez a valóságban is valahogy így nézhet ki, masszív használattal akár fél nap alatt is le lehet meríteni, éjszakára pedig érdemes a töltőn hagyni, nehogy reggel telefon nélkül maradjunk. Átlagos használattal azért egy-két napot elmegy a cucc, de a lényeg, hogy nem lehet rajta egész nap internetezni."
előfordulhat iszonyat ritkán li-ion-nál hogy legyengíti ha teljesen lemerül, úgyhogy ezis lehet amit te mondasz
Garanciára adnak új akkumlátort, hisz arra is szól a garancia.
Legvégső esetben pedig 3e Ft egy új bele, akkor veszek.
Az új 2.2-es T-mobile-os Androidot, a Froyot felraktad már rá? Lehet, hogy az is megoldja.
A T oldaláról letölthető.
Meg különben is megéri frissíteni rá, van benne pl. tethering, meg még egy pár apróság.
Ezt nem is tudtam.
Megnézem.
Felraktam.
Sokkal jobb lett, köszönöm hogy szóltál!
Az akkumlátorra visszatérve, míg állítgattam be a telefont, meg backup-oltam, 10%-t merült, és végig fent voltam WiFi-vel neten 2 órán át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!