Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meddig kell tölteni egy...

Meddig kell tölteni egy telefont először?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy Samsung Montét és még be se kapcsoltam (csak az aksit a memóriakártyát meg a sim kártyát helyeztem be).

Kb dél óta töltőn van ,és a kijelző azt írja hogy teljesen feltöltött viszont az eladónő azt mondta hogy 12 órát kell először tölteni.Szerintetek már le kéne venni töltőről vagy hagyjam holnap reggelig?

2011. máj. 20. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd.
2011. máj. 20. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
és szerintetek nem lesz vele gond hogy nem merítettem le? :S
2011. máj. 20. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináld úgy ahogy kell:D lemeríted és töltöd egy jó darabig :D
2011. máj. 20. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Látom nálad se működik a kereső. De lásd milyen rendes vagyok megkerestem neked.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=25&keres..

2011. máj. 20. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 20. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Már vagy 10 éve nem kell lemeríteni meg formázni.

Az eladót meg verd nyakon ha arra jársz.

2011. máj. 20. 22:44
 7/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van , a Li-Ion aksikat nem kell 12 órát tölteni csak amíg feltöltödik lemeríteni viszont nem szabad mert a li ion aksi nagyon érzékeny rá.Ne hagyd lemerülni a telód 1-2 csíknál mindig tedd fel töltőre és az eladót tényleg verd nyakon.
2011. máj. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!