Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x8 vagy galaxy ace?

Xperia x8 vagy galaxy ace?

Figyelt kérdés
...
2011. máj. 20. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

naneeeeeeee

ace

2011. máj. 20. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
X8 az nem telefon, az különböző összetételű trágyák összessége, amivel lehet telefonálni
2011. máj. 20. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen mi a baj az x8-al, hogy mindenki ennyire ócsárolja?

Galaxy ace-hoz képest az igaz, hogy gyengébb, de azért ez az árán is meglátszik. A t-mobile-nál pl. domino csomagban kb. 30000-rel kerül többe. 65990 illetve 36990 Ft.

Nekem egyelőre nincs x8-asom, de lehet, hogy azt fogok venni, többek között azért mert nincs közel 70000 forintom egy telefonra. Max 40000-ig akarok telefont venni, nemrég tettem is fel kérdést, hogy x8 vagy galaxy mini.

Jöttek olyan válaszok, hogy x8-ban nincs gps és 1.6-os android van rajta. Ami persze nem igaz.

De arról mindenki hallgatott, hogy a mini kijelzője sokkal gyengébb, mint az x8-é. Amúgy a 2.2-es androidot leszámítva nagyon hasonló tudású mindkettő.

Pedig szvsz a kijelző az egyik legfontosabb, nem pedig, ahogy ott írták, hogy a fogásától valaki hányni tudna...

Egy ismerősnek van múlt év októbere óta x8, de semmi problémája nincs vele.

Talán a népszerűség miatt fikázza mindenki ennyire?

Akkor nem lehetett ennyi fikázást olvasni róla, amikor még csak az 1.6-os android volt rá elérhető...

2011. máj. 21. 01:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ace. De az x8-at nem fikázom. Jó ksi teló az is :).
2011. máj. 21. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:

01:00

Amíg nem volt jobb telefon a kezedben, nem is fogod észrevenni, hogy szar.

Nekem sincs drága telefonom (bár drága volt kezdetben, de még mindig billentyűs), és ha a galaxy ace valakinek nem fér bele, akkor is van alternatíva.

Ha nem lenne alternatíva, akkor valószínű én sem fikáznám, de hasonló árban ott van a Galaxy Mini/Galaxy 3, és a ZTE Blade.

Mindegyik jobb telefon az X8-nál.

2011. máj. 21. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
mióta szempont az, hogy mennyibe kerül a t-mobile-nál mikor van, ahol függetlenül 53k-ért meglehet kapni?
2011. máj. 21. 10:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már meg is vettem a galaxy ace-t és nagyon nagyon szuper telefon :D.
2011. jún. 18. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!