Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Várjak, vagy vegyek?

Várjak, vagy vegyek?

Figyelt kérdés

A Samsung Galaxy Ace-t néztem ki magamnak de a szüleim szerint rága.

E helyett kinéztem a zte bladr-t.

Várjak mág a samura gogy lemegy az ára ,vagy vegyem meg a zte-t?

És meik a jobbM

2011. máj. 19. 18:55
 1/4 anonim válasza:
ha van türelmed várj de max 1000-2000-el vagy ugyanennyi mátyáskirályossal megy le. amúgy én is ezt néztem amíg be nem jött az SGS 2 :D
2011. máj. 19. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Feltétlen várd meg!A Samsung nagyon jó telefonmárka, minőségi cuccokat gyárt.Ellentétben a ZTE-vel...
2011. máj. 19. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Ace 63 ezer, a Blade 43 ezer... Másfélszeres az ára. Miben jobb? Prociban és kamerában. Viszont a kijelző felbontása majdnem csak feleakkora... Fél éve Bladem van (sosem volt semmi baja), én már tudom, hogy még ez a felbontás is kicsi, ha érdemben netezni akarsz.

Ha neked a márkanév ér ennyit, meg hogy villoghatsz vele, akkor várd meg. De 60 alá nem nagyon fog menni szerintem sem. Nem fog magának konkurenciát csinálni a Samsung.

2011. máj. 19. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés. próbáld ki mindkettőt és dönts.
2011. máj. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!