Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X8-on a...

Sony Ericsson Xperia X8-on a market az mi?

Figyelt kérdés
És ha letöltök onnan dolgokat az ingyen van? V nyúl le pénzt?
2011. máj. 18. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha wifivel töltessz le ingyenes dolgokat akkor nem vesz le, de ha nem wifiről töltessz akkor az adatforgalomért kell fizetned, és ha olyan dolgot töltessz ami fizetős akkor még azért is, de azt csak akkor tuidsz ha van valami internetes kártyád
2011. máj. 18. 18:27
 2/18 anonim ***** válasza:

A market az mi? És letöltesz onnan dolgokat? Na meg is válaszoltad a saját kérdésed! Programokat tudsz letölteni onnan a telefonodra.

Ha wifizel, akkor nem vesz le pénzt, ellenkező esetben igen. A nagyja ingyenes, de van fizetős alkalmazás is, de mindig kiírja, hogy van FREE vagy odaírja mennyibe kerül :)

2011. máj. 18. 18:27
 3/18 A kérdező kommentje:

csak nem voltam biztos benne azért kérdeztem :D de és témát tudok onnan letölteni?

amugy köszönöm szépen mindkettőtöknek(:

2011. máj. 18. 18:32
 4/18 A kérdező kommentje:
amugy rámentem marketre, de mi az a Google Account? :|
2011. máj. 18. 18:35
 5/18 anonim ***** válasza:

A Gmail felhasználói fiók.

Témák meg a gyári kezelőfelülethez nincsenek. Töltsd le az ADW-t aztán meg az ADW-hez témákat.

2011. máj. 18. 18:37
 6/18 anonim ***** válasza:
csinálnod kell hozzá egy gmail fiókot.
2011. máj. 18. 18:37
 7/18 A kérdező kommentje:
és akkor ha wifit használok akkor ez mind ingyen van?
2011. máj. 18. 18:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen. De ez már sokszor ki lett tárgyalva.
2011. máj. 18. 18:40
 9/18 A kérdező kommentje:
jolvan már na :D csak tegnap kaptam és tök bevagyok parázva h elrontok vmit :/ annyira bonyolultnak tüünik ez az egész telefon :|
2011. máj. 18. 18:42
 10/18 A kérdező kommentje:
és nem tudtok vmi jó képszerkesztőt marketről? vagy van egyáltalán? xd nagyon nem értek hozzá :((
2011. máj. 18. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!