Milyen tapasztalataitok vannak a Nokia C3-00 mobillal kapcsolatban?
Érdekelne, hogy:
-a menüje szaggat-e?
-mennyire bírja az akksija?
-van-e bármilyen szériahibája?
-és bármilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok a telefonnal kapcsolatban!
annak kb mindene szaggat, mert nagyon gyenge proci van benne
szériahiba: a wifije használhatatlan
Én másfél hónapja vettem. :)
Nagyon szeretem, szép képet csinál, nem fagy le sosem, gyorsan reagál mindenre. Kb 4-6 naponta töltöm, attól függ, hogy játszottam-e rajta, jól bírja nagyon. Egyéb hibát én nem vettem észre.
Annyi volt, hogy amikor megvettem, akkor nem működött rajta a wifi, meg maga a fizetős net sem. Még bent a vodafone-ban is javasolták mikor megvettem, hogy érdemes rajta szoftvert frissíteni, mert már van újabb. Bevittem a nokia szaküzletbe, 1 óra alatt csinálták meg, mehettem is érte utána. Ott is mondta a csávó, hogy ezeken a telefonokon már érdemes időnként frissíteni a szoftvert. Meg is oldódott a wifi meg a net probléma, egyből tökéletesen működött. :)
Hát nagyjából ennyi, működik tökéletesen, sosem akad, sosem fagy le, legalábbis nálam. :)
Ja persze sokan b*lfaszok, hogy bevigyék frissítésre és utána nyavalyognak hogy ez nem jó, az nem jó, pedig csak egy újabb verziót igényelt. :D Wifizni és jó rajta teljesen, gyors is.
2 év garancia van amúgy a telóra, azon belül minden frissítés ingyenes.
A wifivel semmi gond. tökéletesen működik nyilt(hotspotokon), saját neten. a net is gyors rajta.
Az akksija napi kb. 2 óra zenehallgatással, max 1 óra wifihasználattal, és pár perc telefonálással kibirja 4 napig.
ez nagyon jó benne.
a szaggatás, hát az néha gáz.van mikor telefonálásnál hívok, még a nevet látom akit akartam hívni,de már kicsörög.
meg néha-néha spontán belassul.
ijenkor kikapcsol, akksi ki egy pár percre, és vissza bekapcs.
utána minden jó.(ez hetente 1-2x van max)
jah wifihez visszatérve, jobb mint az n97-é.
telók egymás mellett az asztalon, én látom a jelet, netezek, n97 látja, de mikor csatlakozna, akkor már nem látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!