Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Működik a mobil facebook?

Működik a mobil facebook?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez készülék, vagy sim kártya(díjcsomag függő). Van akinek ingyenes, van akinek sajnos az ingyenesnek mondott facebook is fizetős, hiába t-mobileos az illető. Mit csináljak, hogy kiderüljön, az én lelefonom ingyenes-e? Amúgy Nokia C1-em van és Tmobile Media mania SX díjcsomag. ma kaptam és nem szeretném túllépni a keretet a facebookozással, de így meg nem tudom, hogy fizetős-e.
2011. máj. 17. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
A 0.facebook.com az ingyenes a t-mobile-nál.
2011. máj. 17. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
f@szbúk nélkül élet lenne az élet?
2011. máj. 17. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem :D
2011. máj. 17. 22:08
 4/9 A kérdező kommentje:
mondtam én hogy nem tudok nélküle élni? szerintem egy szóval sem említettem. csak feltettem egy kérdést egy kérdésekkel foglalkozó oldalon. annyi :D
2011. máj. 17. 22:12
 5/9 A kérdező kommentje:
de amúgy én több olyan embert is hallottam (tmobileosok és ezt az oldalt használták) hogy nem volt nekik ingyenes sajna. és ez valamitől függ hogy az-e vagy nem
2011. máj. 17. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Komolyra fordítva, én kismillió embernek csináltam már meg, és én is találkoztam olyannal, akinek így is vonta a pénzt, igaz csak egyetlen egy ilyen volt.
2011. máj. 17. 22:20
 7/9 csapacsupa ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg egy szaros T-Mobile üzletben, vagy miért nem hívod fel az ingyenes, non-stop ügyfélszolgálati telefonszámot? Ezek nehéz feladatok? Nem megy neked ez az önállóság téma?
2011. máj. 18. 01:32
 8/9 anonim ***** válasza:
a t-mobile ügyfélszolgálatán szerintem már van direkt facebook-ról kérdezőknek odaállított ember
2011. máj. 18. 10:32
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, akkor baaaazd meg. Ennyit tudok mondani. 1. nem én voltam az üzletbe, és nem is járok arra felé, hanem anyám volt. 2. az ügyfélszolgálattal általába semmit nem ér az ember, mivel 'nyomd meg az egyes gombot, ha ez a problémád, nyomd meg a kettes gombot ha az a problémád' Semmi facebook nincs ott. de tök mindegy, te is értelmes vagy látom. Rögtön káromkodni kell meg minden, mert fel mertem tenni egy kérdést, egy ezzel foglalkozó oldalon.. istenem :'D
2011. jún. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!