Segítségre lenne szükségem! Nokia vs. Samsung?
Nokiám volt éveken keresztül, aztán hirtelen felindulásból váltottam sony ericssonra (hiba volt, úgy gondolom utólag) és most megint visszatérhetnék nokiához, de annyi "rosszat" olvastam itt a symbian op.rendszerről, hogy most már végképp tanácstalan vagyok... Hozzáteszem, nokiámmal SOHA nem volt semmi baj használat során...
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Van fényképezőm, elég jóféle, mivel szoktam fotózgatni :) De mivel azt nem hordhatom magamnál mindig, ezért lenne jó, ha csak előkaphatnám a telefont a zsebemből és egy szép pillanatot megörökíthetnék :D
de ezekkel az operációs rendszerekkel nem igazán vagyok tisztában, ezért is kértem segítséget... :)
Köszönöm a válaszokat :)
Nem csak ezért vennék telefont, de az tény, hogy a kamerája miatt húzok a nokiához...azért nem semmi lencséje van, láttam már vele készült fotókat és gyönyörűek :)Azt hiszem lassan kezd bennem összeállni a kép, bár azt még mindig nem tudom, hogy az op.rendszere mennyire "jó" vagy "rossz"...
Hehe, öszeállni a "kép":D
Igazából egy jólkezelhető stabil rendzser, csak nem tiszta csili-vili az egész, és nem bővíthető olyan szinten alkalmazásokkal, mint egy iOS vagy Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!