Más is kapott a Telenor-tól ilyen ajánlatot?
Figyelt kérdés
Mobilinternet előfizetés 990 Ft/hó opera mini programmal, és az első 3 hónap ingyenes internetezés. Nem kell hűségnyilatkozat meg egyebek, bármikor le lehet mondani... Ez most kamu vagy igaz?? Mert túl alacsony árnak tűnik, másrészt, eddig ha telefonon neteztem, az az előfizetésemnél meglátszott, mert nagyobb lett a számla. Tehát megéri-e 3 hónapra kérni a netet ingyér? Vagy van az ajánlatnak valami hátulütője.2011. máj. 17. 09:49
1/3 anonim válasza:
Mindenki kapott, egész nap ez megy tévében, rádióban.
2/3 anonim válasza:
mondhatni én bennfentes voltam régebben, és annyit fűznék hozzá, hogy nem olyan egyszerű azt lemondani...
3/3 anonim válasza:
Ha ez hátulütőnek számít akkor a korlátozott adatmennyiség amit ezért az összegért kapsz... utána sebességet lassítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!