Miért olyan nagyon rossz a rezisztív kijelző? Kezdő okostelefon tulajnak sem ajánlanátok?
Én egy kezdő "okostelefonos" vagyok (vagyis leszek ma délutántól),és semmi extra funkcióra nincsen szükségem (sőt lehet,hogy még okos telefonra sem lenne szükségem,csak azért veszek azt,mert ugyan annyi mint egy nem okos telefon).
Amit kinéztem,abban ilyen a kijelző (rezisztív).
Mint mondtam,nem várok el sokat a telefontól,csak annyit hogy ha nyomom/húzom az ujjam akkor mozduljon,de az egyéb finomságok nem érdekelnek,és a multitouch sem.
Ebben az esetben sem ajánlanátok nekem az ilyen képernyővel rendelkező telefont?
Kezdő telefonnak tökéletesen megfelel a rezisztív kijelző is. De később viszont ha használod, úgy is nagyobbak lesznek az igényeid, és akkor már lehet hogy számítani fog. :)
De ha esetleg lány vagy, és műkörmöd van, vagyis csak azzal tudod nyomni a kijelzőt, akkor csak a rezisztívet ajánlom, mert a másik a fajta (kapacitív) csak az ujjad érzékeli, meg az arra készült speciális ceruzák.
Lány (vagyis inkább nő) vagyok,de műköröm nélkül. Köszi a választ.
Igen,ezeket is olvastam.
Csak azt nem tudtam eldönteni,hogy ez valóban nem jó kijelző fajta,vagy tényleg csak a hozzáértők finnyáskodnak,mivel van ennél ezerszer jobb is...
Egy minöségibb rezisztívvel és jó szoftverrel nincs semmi baj.
De persze a kapacitív nagyságrendekkel élvezhetöbb (bár a pici gombokhoz-linkekhez kell egy kis gyakotlat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!