Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Vivaz tmobilos...

Sony Ericsson Vivaz tmobilos készüléken h állítsam be a 0. facebook.comot h ingyenes legyen?

Figyelt kérdés
Van rajta sima böngésző web'n'walk meg mindenféle hálózat(i) beállítás már elvesztem köztük eddig akárhányszor próbáltam mindig vett le az egyenlegemből. próbáltam a 0.facebookot ott minden áron az m.facebookra akart irányítani ugye ami fizetős. szal most nem tudom mi tévő legyek kérlek segítsetek hogy mit és hogy állítsak be rajta
2011. máj. 16. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. máj. 16. 04:37
 2/4 bp1985 ***** válasza:

Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!

Több ezer kérdés van itt fb-ről...

2011. máj. 16. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:
ez eddig oké :D kapcsolat választásánál mit válasszak? van Internet web'n'walk. WAP szolgáltatások tmobile wap, meg tmobile net. és nem tudom melyikre menjek h ne vegyen le pénzt.
2011. máj. 16. 11:52
 4/4 Norb66 válasza:

Szia!

Szükséged van még a válaszra?

Csinálj egy könyvjelzőt a 0.facebook.com címen (és ezt használd), a kapcsolódáskor pedig a T-Mobile NET-et válaszd. Ja, és mindenképp a gyári böngészővel!!! (illetve mivel T-s, így a web 'n' walk-al)

Remélem jó lesz.

2011. okt. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!