Sony Ericsson Vivaz tmobilos készüléken h állítsam be a 0. facebook.comot h ingyenes legyen?
Figyelt kérdés
Van rajta sima böngésző web'n'walk meg mindenféle hálózat(i) beállítás már elvesztem köztük eddig akárhányszor próbáltam mindig vett le az egyenlegemből. próbáltam a 0.facebookot ott minden áron az m.facebookra akart irányítani ugye ami fizetős. szal most nem tudom mi tévő legyek kérlek segítsetek hogy mit és hogy állítsak be rajta2011. máj. 16. 00:29
2/4 bp1985 válasza:
Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!
Több ezer kérdés van itt fb-ről...
3/4 A kérdező kommentje:
ez eddig oké :D kapcsolat választásánál mit válasszak? van Internet web'n'walk. WAP szolgáltatások tmobile wap, meg tmobile net. és nem tudom melyikre menjek h ne vegyen le pénzt.
2011. máj. 16. 11:52
4/4 Norb66 válasza:
Szia!
Szükséged van még a válaszra?
Csinálj egy könyvjelzőt a 0.facebook.com címen (és ezt használd), a kapcsolódáskor pedig a T-Mobile NET-et válaszd. Ja, és mindenképp a gyári böngészővel!!! (illetve mivel T-s, így a web 'n' walk-al)
Remélem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!