Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet iphone témát...

Hogy lehet iphone témát xperia x8 ra Letölteni és hol?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia gyorsan írok egy oldalt aztán írok ehhez véleményt oldal: ***** ;Vélemény: Én úgy vagyok az ienekkel, hogy pl: Androidra iOS téma, Symbian -ra Android téma stb. hogy szerintem semmi értelme ezeknek, mert ha van a telódon egy OS akkor inkább keress ojan témákat amik kiemelik, hogy ez Android és ne azt mutassa, hogy neked nem teccik az Android és szívesebben vennék iOS telefont csak az drága (mert az azt sugalja) de az ien OS eket jelölő témákat (szerintem) eredetileg OS nélküli telóknak találták ki (de javíts ki ha tévedek), amúgyis van 1000+1 téma ami az Android "zöld manó" -ját mutatja, szóval inkább azokat töltsd le vagy ojat ami nem más OS -t jelöl meg (persze a Microsoft Windows 7 téma teljesen más tészta)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 15. 02:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Okés kőszi de már probáltam azokat a téákat de nem tudom használni
2011. máj. 15. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Letöltöd a GDE-t. Ez elvileg fenn van a Marketen de én nem találtam, de innen letölthető: [link]

Aztán letöltöd a iDroid iPhone theme for GDE nevű témát. Ez már tuti, hogy fenn van Marketen.

Vagy az ADW launcher-t töltöd le csak ehhez a legtöbb iphoneos téma fizetős.

2011. máj. 15. 11:34
 4/10 A kérdező kommentje:
A gde-t kell nem a launcher?
2011. máj. 15. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:
a launcher nem jó?
2011. máj. 15. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen launcher? Az ADW-re gondolsz? Mert azt is lehet csak ahhoz pénzért vannak a jobb iphone témák. Nem mintha nem lehet beszerezni ingyen is...
2011. máj. 15. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:
amikor letőltőttem a telora az adw launchert rámentem és bejőtt egy uj téma de csak 1 ez most egy téma vagy egy progi amivel tom haszálni a témákat?
2011. máj. 15. 12:28
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem meg van Az adw launcher levan telepitve a telomra amkor rámek kijőn egy téma és kész rámegyek az android márketre nézek egy témát rkattolok és nem tom használni
2011. máj. 15. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
ADW-nél alapképernyő megnyomod a menü gombot kiválasztod a More-t és itt az ADW settings-et. Itt meg a Theme preferenc-nél megtalálod és ki is tudod választani a már telepített témákat.
2011. máj. 15. 12:54
 10/10 A kérdező kommentje:
:D tényleg kőszi :D
2011. máj. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!