Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A rotolás ajánlot egy telefonn...

A rotolás ajánlot egy telefonnál vagy telyesen minegy? Ha igen akor mért?

Figyelt kérdés
ha van értelme valaki elmondaná h az mit csinál a telo ha rotolom
2011. máj. 14. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Rootolással megszerzed a root jgokat. Ez kb. a rendszergazda jogokat jelenti windowsnál, de mivel az android linux alapú és ott ezt rootnak hívják azért hívják itt is úgy.

A Marketen vannak olyan alkalmazások amihez kell ez a fajta jog pl. Titanium backup, droidwall stb.

Ha rootolva van a telód akkor tudod ezeket az alkalmazásokat használni. Azonkívül tudod törölni a gyári alkalmazásokat pl. Google Maps, facebook, twitter kliens stb. A telefon kinézetét jobban tudod módosítani (framework-res.apk szerkesztéssel a rendszerikonok módosítása), főzött romokat tudsz telepíteni és tudod alkalmazni az app2sd scriptet így tudsz a memóriakártyára telepíteni.

2011. máj. 14. 18:38
 2/10 A kérdező kommentje:

eddig ezt kösszi csak ezt hogy kell csinálni?:D

mert én ehez nagyon nem értek csak ha le van írva szórol szóra h mit kellcsinálni :(

2011. máj. 14. 19:07
 3/10 A kérdező kommentje:
ja meg ha rotolom akor a garancia nem veszik el? Én ezt halottam
2011. máj. 14. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy általában a z4root és a super one click root-progikat szokták használni. De van olyan telefon amit az egyik nem támogat van olyat ami meg a másik. Meg vannak olyanok is amit még nem lehet rootolni.

De ha a googlebe beírod a telefonod típusát és mellé e root szót akkor találsz róla leírásokat akár még magyarul is.

2011. máj. 14. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A garancia az meg elvileg elveszik, de a rootolás visszaállítható.
2011. máj. 14. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:
azt irják h nehéz a zte blade rotolás. am a rotolás ellehet rontani vagy a telefont tönkre lehet tenni vele ha elrontom?
2011. máj. 14. 19:21
 7/10 A kérdező kommentje:

vagy esetleg nem tudod h a zte blade telefonról van e eröl cik vagy video mert én csak akor tudom ha lépésröl le van irva :(

de amugy köszi a válaszokat

2011. máj. 14. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen egy klikkes rootolós programokkal nem igazán.
2011. máj. 14. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Mint mondam ha beírod a googleba a telefonod típusát és mellé a root szót találsz egy csomó oldalt magyarul is.

Inkább nem írnék semmit erre....

De legalább rendes vagyok és használom helyetted is a google-t.

[link]

[link]

2011. máj. 14. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
kösszi
2011. máj. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!