A rotolás ajánlot egy telefonnál vagy telyesen minegy? Ha igen akor mért?
Rootolással megszerzed a root jgokat. Ez kb. a rendszergazda jogokat jelenti windowsnál, de mivel az android linux alapú és ott ezt rootnak hívják azért hívják itt is úgy.
A Marketen vannak olyan alkalmazások amihez kell ez a fajta jog pl. Titanium backup, droidwall stb.
Ha rootolva van a telód akkor tudod ezeket az alkalmazásokat használni. Azonkívül tudod törölni a gyári alkalmazásokat pl. Google Maps, facebook, twitter kliens stb. A telefon kinézetét jobban tudod módosítani (framework-res.apk szerkesztéssel a rendszerikonok módosítása), főzött romokat tudsz telepíteni és tudod alkalmazni az app2sd scriptet így tudsz a memóriakártyára telepíteni.
eddig ezt kösszi csak ezt hogy kell csinálni?:D
mert én ehez nagyon nem értek csak ha le van írva szórol szóra h mit kellcsinálni :(
Úgy általában a z4root és a super one click root-progikat szokták használni. De van olyan telefon amit az egyik nem támogat van olyat ami meg a másik. Meg vannak olyanok is amit még nem lehet rootolni.
De ha a googlebe beírod a telefonod típusát és mellé e root szót akkor találsz róla leírásokat akár még magyarul is.
vagy esetleg nem tudod h a zte blade telefonról van e eröl cik vagy video mert én csak akor tudom ha lépésröl le van irva :(
de amugy köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!